Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Minsk

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Minsk genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Minsk. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Minsk guide

Biluthyrning Minsk

Hyrbil Minsk

Minsk är huvudstad i den oberoende republiken Vitryssland. Staden har omlag1, 9 miljoner (2012), och ligger på en ås i den centrala delen av landet. Svislatj rinner genom staden. Minsk nämndes först i historiska dokument i 1067. Staden var att förändra kontrollen tills det blev huvudstad i den sovjetiska Vitryssland 1919.

Minsk, landets kulturella och industriella centrum (och gateway), var nästan utplånad under 2 Världskriget. Den föryngrad Staden präglas av sovjetisk arkitektur av 1950-talet – och 1960-talet. Runt centrum finns ett sammanlänkat system av parker, längs floden, denna del av staden en bucolic känsla sommar. Bostads-och industriområden är organiserade i cirklar runt centrum. Industrin omfattar bil-, traktor-och livsmedelsindustrin.

Minsk har ett antal sevärdheter att erbjuda – inklusive opera och teatrar. Det finns också flera intressanta kyrkor och offentliga byggnader i staden, och ett bra urval av museer. Den främsta av dessa är National Museum of History och kultur. Du får en mycket god överblick över de viktigaste händelserna i staden och dess historia. National Art Museum (med artefakter från 1600 till nutid) och War Museum också värd ett besök.

Huvudgatan i Minsk kallas ”Praspekt Skaryny” och är en livlig strandpromenad med bra shopping. Annars bör du bege dig till de renoverade kvartalen öster om Svislatj floden, som är i dag, med en ungefärlig 1600-talsarkitektur. Detta är också ett bra urval av mysiga caféer, barer, restauranger och presentbutiker.

Stadens flygplats – Minsk International Airport – flygplatsen ligger 42 miles öster om centrum.