Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Venezuela

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Venezuela genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Venezuela. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Venezuela guide

Biluthyrning Venezuela

Hyrbil Venezuela

Venezuela är ett land på norra kusten av Sydamerika, men har en befolkning på 28.946.101 (2011) invånare.Det gränsar Colombia i väster, Brasilien i söder och sydost, och Guyana i öster.Utanför Venezuelas kust öarna Aruba, Curaçao, Bonaire och Trinidad och Tobago.

Huvudstaden Caracas , och förutom spanska, erkänner konstitutionen mer än 30 inhemska språk.

Namnet Venezuela betyder ”Lilla Venedig”, ett namn som den spanska navigatören Alonso de Ojeda gav den norra kusten av Sydamerika 1499 då han fann den indiska pælebygninger i Lago de Maracaibo.

Venezuela anses ett land med extremt hög biologisk mångfald och varierat landskap. I nordväst och längs den karibiska kusten i norr är en förlängning av Anderna med högsta berget Pico Bolivar ligger 5007 meter Amazonas flodområde i söder och Karibiska kusten i norr. Det är främst naturen som lockar turister till landet. Venezuela har de största oljereserverna i världen, och dess ekonomi är starkt beroende av olja.

Salto Angel (englefossen) är den högsta vattenfall i världen med en höjd av 1002 meter. Det ligger i Canaima National Park, sydöstra delen av landet, och är 19 gånger högre än Niagarafallen.

I Morrocoy National Park ligger öster om den karibiska kusten, en kombinerad turkost vatten och vita stränder upptäckt i skogarna runt som har ett överflöd av vilda djur och växter.

Den mest populära turistmål är Isla Margarita, en ö strax öster om Karibiska havet. Förutom att ha allt en karibisk ö tenderar att vara av naturen, vita stränder och blått hav, är det känt för en unik marknad, ett vackert palats och flera stora kyrkor och katedraler, bland dem den vita Basilica de la Virgen del Valle. Stranden Playa El Yaque har mycket goda förutsättningar forwindsurfing.

Simon Bolivar International Airport , landets största flygplats belägen 21 km utanför Caracas.