Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Orlando

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Orlando genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Orlando. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Orlando guide

Biluthyrning Orlando

Hyrbil Orlando

Orlando ligger i den amerikanska delstaten Florida, cirka 120 miles nordost om Tampa .Själva staden har en befolkning på 230.000 (2010), men tar en hela huvudstadsregionen med sin befolkning stiger till över 2 miljoner.

Orlandos historia genom att gå tillbaka till 1830-talet. Det var då först känd som Fort Gatlin, men senare uppkallad efter en amerikansk officer som dödades av indianer här i 1835. Idag Orlando är en stor industristad, men är förmodligen mest känd som en bas för turister från hela världen – som vill ta de många närliggande attraktioner.

Orlando intresse är främst relaterad till ett antal större underhållning komplex, som tillsammans lockar över 40 miljoner besökare årligen. Staden kallar sig ”världens underhållning huvudstad.”   Den största av dem är Walt Disney World Resort, som ligger sydväst om stadens centrum – inrättades 1971. Den täcker en total yta på 120 km2 och består av fyra stora temaparker, två vatten park och många hotell och restauranger.

I samma område finns också Florida Department of Studios Universal Studios och Sea World – en kedja av marina temaparker, som också har filialer i San Antonio och San Diego. I Sea World, kan du uppleva surfar. delfiner, sjölejon, späckhuggare och flamingos – förutom parken har en rad aktiviteter med anknytning till vatten.

Den närmaste flygplatsen är Orlando International Airport , som ligger 11 km sydost om staden.En annan   flygplatser är i närheten Orlando Sanford International Airport.Detta ligger 42 miles nordost om centrum Orlando.