Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Fort Myers

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Fort Myers genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Fort Myers. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Fort Myers guide

Biluthyrning Fort Myers

Hyrbil Fort Myers

Fort Myers ligger i delstaten Florida vid floden Caloosahatchee River, som mynnar ut i Mexikanska golfen. Staden ligger i grevskapet Lee County – 195 miles sydost om Tampa.

Fort Myers har 63.000 invånare (2011), och är en populär badort – där huvudattraktionen är främst den inbjudande stranden ”Fort Mayers Beach”. På grund av de många palmer i Fort Myers, kallade staden ofta bara ”City of Palms”.

Thomas Edison bodde i Fort Myers vintern och planade en gummi labb här. Staden är värd en årlig lysfestival ära Edison – ”Pegant of Light”.

En stor turistattraktion i staden är det historiska museet ”Edison and Ford Winter Estates.” Detta var vintern bostäder av både Thomas Edison och Henry Ford, där besökare kan få guidning där du kan se hundratals Edison och Ford uppfinningar och artefakter. Det finns också en botanisk trädgård här.

Också ”Calusa Nature Center” i Fort Myers, ett besök. Här är planetarium, museiföremål, naturstigar och Butterfly Park.

Staden är annars ett pulserande nattliv med kasinon, barer och nattklubbar. Dessutom har ett antal bra golfbanor i området.

Southwest Florida International Airport ligger 27 miles sydväst om centrum.