Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Dallas

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Dallas genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Dallas. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Dallas guide

Biluthyrning Dallas

Hyrbil Dallas

Dallas ligger norr om delstaten Texas vid Trinity River, och är den 9: e folkrikaste staden i USA . Staden har 1,2 miljoner invånare (2010), medan huvudstadsregionen har en befolkning på 6,3 miljoner.

Dallas är en stor kulturell och ekonomisk centrum av regionen och dess ekonomi är baserad på bank, handel, datavetenskap, medicinsk forskning, transport och logistik. Dessutom Dallas är känd för sin olja och industrier bomull.

Staden har ett fuktigt subtropiskt klimat med varma somrar och milda vintrar. Sommartemperaturer är runt 35 grader Celsius och på vintern, staden dagstemperaturer på ca. 21 grader C. Det är ofta fuktigt i Dallas.

Stadsbilden präglas av moderna byggnader och skyskrapor, och den högsta byggnaden är den viktigaste centrum – som reser 286 meter över marken.

Några av Dallas ”mest populära turistattraktioner inkluderar Lake ”White Rock Lake” med den omgivande parken – som är ett populärt rekreationsområde, John F. Kennedy Memorial Plaza – som markerar platsen där han mördades 1963, ”The Train Floor Museum” – som museum är också tillägnat John F. Kennedy skulpturparken ”Nasher”, ”Meadows Museum of Art” – med omfattande samling av spansk konst (inklusive verk av Eli Greco, Goya, Miró och Picasso) och ”Dallas Museum of Art” – med en stor samling av konstverk från antiken till idag. Här kan besökarna bland annat se arbete Monet, Gauguin och van Gogh.

Dallas har annars botaniska trädgård, akvarium, zoo, tivoli, golfbanor, utmärkt shopping med många köpcentrum.

Dallas Fort Worth International Airport ligger 34 miles nordväst om centrum.