Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Charlotte

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Charlotte genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Charlotte. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Charlotte guide

Biluthyrning Charlotte

Hyrbil Charlotte

Charlotte ligger öster om USA , och är den största staden i delstaten North Carolina.Staden ligger nära Catawba floden, och har 731.000 invånare (2010). Om det bedöms storstadsområde befolkning stiger till 1,7 miljoner.

Charlotte är ett viktigt kommersiellt centrum för regionen och en viktig finansiellt centrum. Bank of America har sitt huvudkontor här. Staden har flera universitet och högskolor.

Charlotte har ett fuktigt subtropiskt klimat med varma somrar och relativt milda vintrar. Staden får mest regn i januari och mars.

Centrum består mestadels av skyskrapor och höga byggnader, och strax söder om centrum, den enorma nöjesparken ”Carowinds Theme Park”, som har många berg-och dalbanor och karuseller.

En annan turistattraktion i Charlottes konstmuseum ”Bechtler Museum of Modern Art,” som har utställningar av samtida konst.Kollektionen består av 1400 målningar, och man kan även se verk av Miró och Picasso här.

Landets största motorsport organisation NASCAR ligger i Charlotte och attraktion ”NASCAR Hall of Fame” är tillägnad racing idrotten. Den har interaktiva utställningar och visning av historiska tävlingsbilar.

Andra turistattraktioner i staden inkluderar Aviation Museum, Science and Technology Museum ”Discovery Place”, ”Charlotte Nature Museum” – med interaktiva utställningar och fjäril paviljong, en botanisk trädgård, ”Levine Museum of the New South” – ett historiskt museum med fokus på livet i staten av USA inbördeskriget.

Charlotte Douglas International Airport ligger 12 miles väster om centrum.