Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Berlin Tegel Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Berlin Tegel Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Berlin Tegel Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Berlin Tegel Flygplats guide

Biluthyrning Berlin Tegel Flygplats

Hyrbil Berlin Tegel Flygplats

Berlin Tegel “Otto Lilienthal” flygplats (TXL) Tegel ligger i 8 km nordväst om Berlin av A 111 Det finns vanlig buss mellan flygplatsen och centrum av Berlin. Några av biluthyrningsföretag ligger vid P2 parkeringsgaraget på flygplatsen är Hertz, Sixt, Budget, National, Europcar och Avis.

År 2012 besökte 18.164.203 passagerare flygplatsen är känd för sin sexkantiga arkitektur.Det är den största av Berlins tre flygplatser. I samband med flygplatserna i Berlin kommer att slås samman till Berlin Brandenburg Airport, var det tänkt att Berlin Tegel flygplats stängdes i juni 2012, men för närvarande det utsätts för. Det är den viktigaste knutpunkten för Air Berlin flyger till de flesta europeiska länder. De tre mest populära internationella destinationer är Zurich , London och Paris .

Flygplatsen har ett bra utbud av restauranger och barer. Den har en post, bank, gratis trådlöst internet, mötesrum, Airport Service Center och barn / familj.