Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Tyrkia

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Tyrkia genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Tyrkia. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Tyrkia guide

Biluthyrning Tyrkia

Hyrbil Tyrkia

Republiken Turkiet har 77.800 tusen invånare (2010), båda belägna i södra Europa och sydvästra Asien.

Turkiet gränsar till åtta länder i hela, Bulgarien och Grekland (i Europa) samt Georgien, Armenien, Azerbajdzjan, Iran, Irak och Syrien (I Asien).Turkiet har också en kuststräcka på Medelhavet i söder, Egeiska havet i väster och Svarta havet i norr.

Landet har en stor del kontinentalt klimat – med mildare medelhavsklimat i de södra delarna.

Turkiet är ett komplext land med både ny och gammal arkitektur, liksom kristna kyrkor bredvid islamiska moskéer. Turkiet har ökat turismen under de senaste åren, framför allt charter turism. Turkiets södra och västra kust har vackra stränder och turistattraktioner i solen och stranden semester. Annars Turkiet kan erbjuda exotiska kultur, historiska platser, fantastiska moskéer och livliga massorna av de stora städerna.

Bosporen och Marmarasjön, som förbinder Svarta havet och Egeiska havet, och separerar den asiatiska delen av Turkiet från Europeiska. Staden Istanbul ligger på båda sidor av Bosporen, och är därmed den enda storstaden i världen som ligger på två kontinenter. Istanbul har 11 miljoner invånare och är Turkiets kulturella, kommersiella och finansiella centrum.Staden har ett antal turistattraktioner – inklusive palats, befästningar och byggnader från tiden för sultanen.

Huvudstaden i Turkiet är Ankara , och med sina 4 miljoner invånare landets näst största stad.Andra större städer i Turkiet Izmir , Bursa, Adana, Gaziantep och Antalya.

Turkiets största flygplats är den internationella Istanbul Ataturk Airport , men även Antalyas flygplats och Ankara Esenboga Airport är några av landets mest trafikerade.