Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Tjeckien

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Tjeckien genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Tjeckien. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Tjeckien guide

Biluthyrning Tjeckien

Hyrbil Tjeckien

Tjeckien ligger i Centraleuropa, är en stat på cirka 10,5 miljoner människor (2010). Landet gränsar Polen i norr, Tyskland mot nordväst och väster, Österrike i söder och Slovakien i öster.

Tjeckien har ett kontinentalt klimat med kalla torra vintrar och varma somrar. Landet har ett varierat landskap, uppdelat i de historiska områdena i Böhmen (den mest västra delen) och Mähren (den östra delen).

Huvudstaden Prag Centralt beläget i den västra delen av Tjeckien vid floden Vltava (Moldau).Staden är den största med 1,3 miljoner invånare. Prag är Tjeckiens kulturella och politiska centrum, och anses vara en av Europas vackraste städer. Huvudstaden har blivit ett mycket populärt turistmål och har många sevärdheter och attraktioner – inklusive Pragborgen, Karlsbron, Gamla stan ”Stare Mesto” samt museer, konstgallerier, opera och teatrar.

Andra större städer i Tjeckien är Brno , Ostrava , Plzen , Zlín och Olomoue.

Många turister besöker staden Karlovy Vary , som är landets största och mest berömda spa destination. Staden är belägen 110 km väster om Prag – nära den tysk-tjeckiska gränsen. Kurorten är känd för sina ”läkande källor” – och är en året runt destination.

Tjeckiens största flygplats är Prags flygplats – Ruzyne ligger 20 km nordväst om huvudstaden.Andra upptagen internationella flygplatser Karlovy Vary Airport och Brno-Turany Airport .