Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Thailand

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Thailand genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Thailand. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Thailand guide

Biluthyrning Thailand

Hyrbil Thailand

Thailand ligger i Sydostasien, och har ca 66 miljoner invånare (2010). Det gränsar till nordost och öst till Laos, Kambodja i sydost, i söder till Gulf of Thailand och Malaysia , i sydvästra Indiska oceanen i väster till Myanmar (tidigare Burma).

Utanför kusten finns ett antal mindre öar som tillhör Thailand.

Landskapet i Thailand kan delas in i fyra delar: bergen i norr – där landets högsta berg ”Don Inthanon” stiger 2595 meter över havet, den centrala slätten av floden Menam (Chao Phraya), Korat platån i nordöst som är 100 till 200 m och halvön i söder – som är en del av Malackahalvön med låga kullar avbrutna av den isolerade övre Khao Luang (1786 m)

Thailand har ett tropiskt monsun klimat med höga temperaturer året runt. Den mest nederbörden faller under perioden maj till september.

Huvudstaden Bangkok Centralt beläget i landet och är Thailands största stad med 8 miljoner människor.Bangkok är också landets viktigaste ekonomiska, kommersiella och kulturella stad och besöks av över 15 miljoner turister årligen. Bangkok är ett shoppingparadis, och staden är en av världens finaste hotell.

Andra större städer i Thailand, Nakhon Ratchasima, Udon Thani, Nakhon Sawan, Chiang Moi och Phuket. Det senare är kanske en av Sydostasiens mest kända turistmål på grund av de vackra stränder och dykning anläggningar.

Thailand är ett mycket populärt turistmål och har – utöver de paradisiska stränderna – bra shopping, bra kultur, god mat och vacker natur.

Thailands största flygplats är Suvarnabhumi Airport , som ligger 30 km öster om Bangkok.Andra stora internationella flygplatser Phukets flygplats och Don Muang Airport (30 km norr om Bangkok).