Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Syrien

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Syrien genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Syrien. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Syrien guide

Biluthyrning Syrien

Hyrbil Syrien

Syrien är en arabisk stat i Mellanöstern. I norr gränsar Turkiet , på östra Irak i söder till Jordanien och väster om Libanon , Israel och Medelhavet.De syriska Golanhöjderna är ockuperat av Israel sedan sexdagarskriget 1967.Damaskus är huvudstad. Arabiska är det officiella språket, och omkring 85 procent av befolkningen är muslimer. Landet har 22 530 746 (2012) invånare.

Syrien är ett land med bördiga slätter, berg och öknar, och hem till olika etniska och religiösa grupper, inklusive kurder, armenier, assyrier, kristna och muslimer, som utgör majoriteten av befolkningen. Landet är ett av de länder som nämns som ”vagga i världen.” Kustlinjen är frodig, och delar av västra Syrien är lämplig för jordbruk. I öster dominerar karga öknen.

Damaskus är huvudstad i landet och en av de äldsta bebodda staden i världen. En av de mest besökta platserna Ummayyad moskén. Man bör också kolla Al-Hamidiyah Bazaar och Tikiyeh moskén från mitten 1600-talet. Al Azem Palace är ett magnifikt palats som byggdes på 1700-talet och är nu ett nationellt museum i Damaskus .Mausoleum av Sultan Saladin från 1196 är en annan attraktion.

Andra populära turist städer i Syrien är Bosra med ruiner från både den romerska, Bysans och islamiska tider. Den har också en välbevarad romersk teater. Palmyra, känd i Bibeln som Tadmor, en ruinby från antiken och är en viktig arkeologisk plats i Syrien ca 215 km nordost om huvudstaden Damaskus, en oas i öknen. Aleppo är den största staden i Syrien, och har även många viktiga historiska monument.

Sedan mars 2011 har Syrien varit inbördeskrig i landet. Den pågående syriska inbördeskriget var inspirerad av den arabiska våren. Upp till 11.000 människor har dödats, främst demonstranter. För att undkomma våldet över 355.000 syriska flyktingar flydde till grannländerna. Det rekommenderas att inte resa till Syrien (jan 2013).

Dem flygplatser är Damaskus International Airport belägna 35km utanför huvudstaden.Aleppo International Airport ligger strax nordost om Aleppo i norra delen av landet.