Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Lund

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Lund genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Lund. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Lund guide

Biluthyrning Lund

Hyrbil Lund

Den universitetsstaden Lund ligger i sydvästra Sverige , särskilt i Skåne.Staden har cirka 112.000 invånare (2011), och ligger 15 km nordost om Malmö.

Lund är en mycket gammal stad, grundades år 1020. Under medeltiden var staden ett kulturellt centrum för de nordiska länderna. Lund ligger i en bördig slätt, och är nu mest känd för sitt universitet, som grundades 1668.

Lund är också ett viktigt handelscentrum, och har ett antal museer och konstgallerier.

Stadens största turistattraktion, Lunds domkyrka från 1100-talet, Sveriges mest kända romansk byggnad. Kyrkan är byggd i sandsten och har två torn.

Andra populära attraktioner i Lund inkluderar Historiska museet, Cultural History Museum – med friluftsmuseum som har ca. 30 byggnader från 1600-talet, Lunds konsthall – med utställningar av samtida konst, Skissernas Museum, Historiska museet i medicin och Vatten hall – en populär science center för hela familjen med interaktiva utställningar och Planetarium.

Staden har också en stor botanisk trädgård (med botaniska museum). Det finns också goda möjligheter till bad i Lund, och staden har flera pooler – både inomhus och utomhus.

Den närmaste flygplatsen är Malmö Airport , som ligger 26 km sydost om Lund.