Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Luleå Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Luleå Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Luleå Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Luleå Flygplats guide

Biluthyrning Luleå Flygplats

Hyrbil Luleå Flygplats

Luleå Airport (LLA) ligger nära byn Kallax och 7 miles söder, sydost om staden Luleå .Biluthyrningsföretag Hertz, Avis, Europcar och Mabi erbjuda sina tjänster i ankomsthallen på flygplatsen. För att få mellan Luleå och flygbussen är ett bra alternativ.

Trots att det är Sveriges sjätte största flygplats, de få flygplan till länder utanför Sverige .Air Baltic flyger till Riga, och under både sommar och vinter säsong finns det flera charterflyg till Medelhavsländerna och Phuket i Thailand från Luleå. 983.194 passagerare besökte Luleå Airport under 2011

Flygplatsen erbjuder faciliteter är café, restaurang och en tullfri butik. Det har också trådlöst internet, ett VIP-rum som kan användas för konferenser och ATM. För dem som vill är det möjligt att turnera flygplatsen.