Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Luleå

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Luleå genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Luleå. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Luleå guide

Biluthyrning Luleå

Hyrbil Luleå

Luleå är en kuststad som ligger i nordöstra Sverige Bottniska viken, och har ca 47.000 invånare (2011).Staden är belägen i Norrbottens län i Norrland. Luleå är känt för sin viktiga hamn och dess vackra skärgård. Staden är också ett stort kommersiellt centrum för regionen.

Luleå tekniska universitet med ca 15.000 studenter, och tillade att staden är känd för sitt livliga nattliv med många klubbar.

Några av de mest populära turistattraktioner inkluderar Norrbottens Museum – med sin konst och kulturhistoria, Luleå domkyrka från 1887 Teknikens Hus – en attraktion för hela familjen med interaktiva utställningar och Planetarium, F21 Aviation Museum och Järnvägsmuseet (finns i Karlsvik bit utanför Luleå).

Staden har också teatrar och kulturella centra, med konsertsalar.

Gammelstads Kirkeby är en stor turistattraktion – rekommenderas ett besök. Platsen är belägen på en ö i floden Lule – 10 km utanför Luleå – och är en UNESCO: s världsarvslista. Här kan du se en stenkyrka från 1300-talet och ca 400 gamla trähus.

Luleå Airport ligger 10 miles sydost om centrum, är Norrlands största flygplats.