Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Valencia

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Valencia genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Valencia. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Valencia guide

Biluthyrning Valencia

Hyrbil Valencia

Hamnen staden Valencia ligger på Spaniens östkust, är huvudstad i både regionen och provinsen Valencia. Staden har 807.000 invånare, medan huvudstadsregionen har en befolkning på nästan 1,5 miljoner. Således Valencia land 3 största stad (efter Madrid och Barcelona ).

Valencia ligger på en plan kustnära slätten – där floden Turia rinner ut i Medelhavet. Staden har en stor turisttrafik, och är också en viktig knutpunkt. Från hamnen, färjan till de berömda turist öarna Ibiza och Mallorca .Staden har också universitet – som grundades 1501.

Det finns ett antal intressanta turistattraktioner i Valencia, och den gamla staden har många byggnader i morisk stil. Det finns också Le Seo Cathedral från 1200 – 1400-talet, och intill den 60-meter höga klocktornet “El Miguelete”.

I den gamla staden kan man se även två mäktiga portar från 1300 – 1400-talet, som har sitt ursprung från de gamla murarna. Dessutom bör man ta för att bygga “Lonjade la Seda” från 1400-talet.

Utanför staden Valencia är den moderna Science Park “City of Arts and Sciences y de” – som är en populär kultur – och science center med t.ex. Planetarium, konstmuseum, IMAX teater och akvarium.

Valencia har annars en botanisk trädgård, en djurpark, vackra stränder, bra shopping och ett livligt nattliv.

Stadens flygplats – Valencia flygplats – ligger 8 miles väster om centrum.