Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Tudela

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Tudela genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Tudela. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Tudela guide

Biluthyrning Tudela

Hyrbil Tudela

Tudela är en stad i den autonoma regionen Navarra i norra Spanien , närmare bestämt i Ebrodalen.Tudela har ca. 40.000 invånare (2011).

Det har förmodligen bott i området sedan urminnes tider, men själva staden Tuleda grundades av morerna i 802 e.Kr.Kr. Det var av stor strategisk betydelse på 900. Under år 1119 var det erövrades av kristna General Alfonso. Under medeltiden – tills 1498 – alla judar förbjöds i Tudela. Men staden, inklusive Känd som hem för den judiska utforskare Benjamin av Tudela, som levde på 1100-talet.

Den främsta attraktionen i Tudela, om än en bit utanför staden, nationalpark ”bar sektionen Reales de Navarro.” Det är beläget i ett unikt landskap, och har jämförts med Grand Canyon i USA .

Annars imponerande Tudelas katedral i centrum stadens mest populära attraktion. Den byggdes på 1100-talet, men har förlängts i flera steg. Det verkar således som en struktur i en distinkt blandning arkitektur. Katedralen har två torn – en romansk och renässans.

Det finns också flera andra historiska kyrkor i Tudela, och andra rester av medeltida arkitektur – inklusive den åttkantiga tornet ”Torre Monreal” och imponerande ”Palacio Decanal” från slutet av 1400-talet, som idag inrymmer flera museum avdelningar.

Den närmaste flygplatsen är Zaragoza flygplats , som ligger ca. 88 km sydost om Tudela.