Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Santiago

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Santiago genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Santiago. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Santiago guide

Biluthyrning Santiago

Hyrbil Santiago

Santiago de Compostela är huvudstad i den nordvästra spanska regionen Galicien, som ligger 70 km söder om hamnstaden La Coruna .Befolkningen är ca. 95.000 (2011).

Santiago de Compostela är både ett kommersiellt och kulturellt centrum och ett universitet (universitetet grundades 1501) – men först och främst en stad av pilgrimsfärd, som varje år lockar hundratusentals besökare. De kommer att besöka graven av aposteln Jakob, som enligt traditionen ska begravas här. Stadens namn – Santiago – ett återkallande av St James. Resten av namnet Compostela (från latin: Campus Stella, ”stjärna fält”), en hänvisning till stjärnorna i år 813 ledde eremit Pelagus till Jakobs kvarlevor.

Den mest kända attraktion är den vackra romanska domkyrkan, som inleddes på 1000-talet och avslutade 200 år senare. Det finns också flera bemerkelsesverige religiösa byggnader, däribland flera kyrkor och kloster – och en stor arch-biskopsgården.

Santiago de Compostela var 2000 Europas kulturhuvudstad, och hela staden – och den antika pilgrimsvägen genom Frankrike och Spanien – UNESCO: s världsarvslista.Kort om Rom , Santiago de Compostela anses vara den viktigaste religiösa helgedomen i Europa.

Ett antal reseföretag i Europa organiserar speciella pilgrimsfärd till Santiago de Compostela, där en del av resan sker vanligtvis till fots.

Den närmaste flygplatsen är Santiago Airport, som ligger 16 km nordost om staden.