Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Mallorca Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Mallorca Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Mallorca Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Mallorca Flygplats guide

Biluthyrning Mallorca Flygplats

Hyrbil Mallorca Flygplats

Palma de Mallorca Airport (PMI) – även känd som Son Sant Joan Airport – är en internationell flygplats belägen på den spanska ön Mallorca, ca 8 km öster om huvudstaden Palma de Mallorca .Flygplatsen heter på spanska ”Aeropuerto de Palma.”

Flygplatsen är den 3: e mest trafikerade i Spanien (efter Madrid och Barcelona ), som betjänar 21.100 tusen passagerare per år.Under sommarsäsongen finns stora charter här.

Mallorcas flygplats invigdes 1960 och har en terminalbyggnad. Flygplatsen är den viktigaste knutpunkten för flygbolagen Air Berlin, Air Iberworld och Europa, och cirka 35 flygbolag har direktflyg härifrån till 122 nationella och internsjonale destinationer.

Det finns ett antal anläggningar på flygplatsen för resenärer – inklusive butiker (inklusive tullfri butik), restauranger, kaféer, resebyråer, banker, bankomater, VIP-rum, informationsdisk, apotek och första hjälpen station.Flygplatsen är mycket väl anpassad för funktionshindrade.

Det finns inga hotell på flygplatsen, men du kan hitta ett bra urval av Palma centrum.

Transport från Mallorca flygplats och till centrum består av buss eller taxi. Om du vill hyra en bil på Mallorca, har ett antal internationella biluthyrningsföretag på flygplatsen dess dotterbolag – däribland Avis, Europcar, Goldcar, Hertz, National och Sixt.