Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Málaga Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Málaga Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Málaga Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Málaga Flygplats guide

Biluthyrning Malaga Flygplats

Hyrbil Málaga Flygplats

Malaga flygplats (AGP) ligger 8 km sydost om centrala Málaga och 5 km norr om Torremolinos. Flygplatsen heter på spanska ”Aeropuerto de Málaga” och är den 4: e mest trafikerade flygplatsen i Spanien .Flygplatsen är också viktig för spanska turismen som besökare till Costa del Sol vill landa här.

Malaga flygplats öppnades 1919 och fick internationella flygtrafiken 1946. Flygplatsen har för närvarande tre terminalbyggnader, som betjänar 12.800 tusen passagerare per år (2011).

Ca. 77 flygbolag har direktflyg från Malaga flygplats till 90 destinationer på hemmaplan och utomlands. Det finns direktflyg härifrån till ett antal större städer i Europa, Afrika, Mellanöstern och Nordamerika.

Faciliteterna på flygplatsen inkluderar ett bra utbud av kaféer, restauranger, butiker och barer samt apotek, vårdcentral, banker, bankomater, postkontor, internet, mässområdet, konferens-och businesscenter och VIP-lounge. Nära till flygplatsen, hotellet ”Holiday Inn Express”.

För att komma till centrum av Málaga, kan man använda tåg, buss eller taxi. Det finns också bussar till Torremolinos och Benalmadena.

Många vill hyra en bil i Malaga och flygplatsen har 10 välrenommerade biluthyrningsföretag dess dotterbolag – däribland Avis, Hertz, Europcar, National och Sixt.