Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Jérez

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Jérez genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Jérez. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Jérez guide

Biluthyrning Jerez

Hyrbil Jérez

Jerez (officiellt: Jerez de la Frontera) ligger i sydvästra Spanien – I provinsen Cadiz.Staden tillhör regionen Andalusien, och ligger 15 km från Atlantkusten.

Jerez är en industristad med 212.000 invånare (2011), och är känd för sin sherry produktion. Staden är också ett viktigt transportnav.

Jerez har ett rikt historiskt arv med många vackra kyrkor, palats och herrgårdar. Det finns många vingårdar i området, och några av dem erbjuder guidade turer och vinprovningar.

Några av stadens mest populära attraktioner är Stadshuset från 1575, Jerez de la Frontera katedralen från 1600-talskyrkan San Miguel från 1500-talet, liksom den gamla arabiska fästningen ”Alcazar” från 900-talet. Detta är också slottet ”Villavicencio Palace” från 1664 och ett torn där besökarna kan få 360 graders panoramautsikt över staden.

Andra turistattraktioner inkluderar Jerez ett arkeologiskt museum, ett vin museum, en klocka museum, en tjurfäktningsarena för museer, zoologiska och botaniska trädgård, en teater och flera konstmuseer.

Det är också bra shopping i Jerez, med affärer och gallerior.

Staden är värd ett antal årliga festivaler och evenemang – inklusive en flamenco festival och en populär häst marknad (maj).

Närmaste internationella flygplats är Jerez flygplats , som ligger 10 km nordost om centrum.