Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Barcelona Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Barcelona Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Barcelona Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Barcelona Flygplats guide

Biluthyrning Barcelona Flygplats

Hyrbil Barcelona Flygplats

Barcelona flygplats “El Prat” (BCN) ligger i nordöstra Spanien , 12 km sydväst om Barcelona   centrum.Flygplatsen heter på spanska “Aeropuerto de Barcelona – El Prat” och är Spaniens näst mest trafikerade flygplats (efter Madrid – Barajas Airport ).

Barcelona flygplats betjänar 34.400 tusen passagerare per år (2011), och har direktflyg till alla större europeiska städer samt till andra destinationer i Afrika, Asien och Amerika. Dessutom har flygplatsen ett antal chartertrafik.

Omlag124 flyger från Barcelonas flygplats till 161 destinationer hemma och utomlands.

Flygplatsen har två terminalbyggnader, T1 och T2. Det är mycket bra utbud av restauranger, kaféer och butiker på flygplatsen. Dessutom finns apotek, VIP-rum, informationsdisk, mötesrum, bankomater, banker, kapell och lekrum för barnen. Det finns också “Air Rooms” på flygplatsen – dvs sovrum med dusch, TV och internet.

Det finns inga hotell på flygplatsen, men det finns flera i området.

För att komma från Barcelonas flygplats till centrum, kan man använda tåg, buss eller taxi.

Om du vill hyra en bil i Barcelona, ​​hittar du många biluthyrningsföretag i ankomsthallen på flygplatsen – inklusive Avis, Hertz, Europcar, National och Sixt. Det är mest praktiskt att boka hyrbil innan du reser till Spanien, och när bilen kommer att vara redo att samlas in när du anländer till flygplatsen.