Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Avila

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Avila genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Avila. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Avila guide

Biluthyrning Avila

Hyrbil Avila

Avila (Avila de los Caballeros) ligger i centrala Spanien och är huvudstad i provinsen med samma namn.Staden tillhör regionen Castilla y Leon, och har 59.000 invånare (2011).

Avila ligger vid floden Adaja – ca 100 miles nordväst om Madrid .Staden är ett viktigt kommersiellt centrum för regionen, och har två universitet. Staden ligger 1131 meter över havet – och är den högsta provinshuvudstad i Spanien.

Avila är en före detta kunglig stad och detta återspeglas i de många palats och byggnader i renässansstil, däribland Valserrabanospalasset från 1400-talet (nu hotell) och Casa de los Deanes från 1500-talet (fd prästgård, som idag inrymmer ett landskapsmuseum).

Avila är känd för sina 2,5 km långa romerska medeltida stadsmurarna, som idag är en UNESCO: s världsarvslista. Väggar byggs av brunt granit, och grundades 1090. Väggen har 80 torn och 9 portar som fortfarande intakt.

Den Avila gotiska katedralen (byggd mellan 1100 – och 1300-talet) är också en turistattraktion här. Katedralen ser ut som en fästning, och är en del av väggen.

Andra viktiga turistattraktioner i Avila inkluderar de romanska kyrkorna San Vicente, San Pedro och San Segundo – allt från 1100-talet och katedralen Museum – med utställningar av religiös konst.

Staden har annars pool, tennisbanor och golfbanor.

Den närmaste större internationella flygplats är Madrid Barajas flygplats , som ligger 130 km väster om Avila.