Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Alicante Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Alicante Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Alicante Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Alicante Flygplats guide

Biluthyrning Alicante Flygplats

Hyrbil Alicante Flygplats

Alicante flygplats (ALC) är en internationell flygplats belägen i södra Spanien vid Medelhavet – 12 km sydväst om Alicante centrum.Flygplatsen heter på spanska “Aeropuerto de Alicante” och öppnades 1967 under namnet “El Altet”.

Alicantes flygplats är det 6. mest trafikerade i Spanien och en av de 50 mest trafikerade i Europa. Flygplatsen betjänar 9.900 tusen passagerare årligen (2011).

Cirka 40 flygbolag har direktflyg från Alicantes flygplats till 86 destinationer i Norge och utomlands. Flygbolaget Ryanair har huvudkontor här, och har täta avgångar till sådana London och Birmingham .

Alicante flygplats har en terminalbyggnad (nyöppnade), och det finns offentliga inrättningar som restauranger, kaféer, bar, butiker (inklusive taxfree), apotek, internet, vårdcentral, bankomat, valutaväxling, VIP-lounge, mötesrum och information skiva.

Det finns inga hotell på flygplatsen och den närmaste är Holiday Inn Alicante – Playa de San Juan.

Transportmöjligheter från Alicantes flygplats till staden består av bussar eller taxi. Det kommer snart att vara möjligt att använda spårvagnen till centrum, då källaren av terminalbyggnaden är utformad för spårvagn station. Om du vill hyra en bil i Alicante, ett antal kontor biluthyrning i ankomsthallen på flygplatsen – inklusive Avis, Hertz, Sixt och Europcar.