Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Slovenien

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Slovenien genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Slovenien. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Slovenien guide

Biluthyrning Slovenien

Hyrbil Slovenien

Slovenien (slovenska: Slovenija) ligger i den södra delen av Centraleuropa, och var tidigare en del av Förbundsrepubliken Jugoslavien.Landet har en gemensam gräns med Italien , Kroatien , Ungern och Österrike – Och även kust mot Adriatiska havet i sydväst.Befolkningen är relativt blygsamma – cirka 2 miljoner (2010).

Huvudstad och största staden i Slovenien är Ljubljana , som har ca.271.000 invånare (2008). Andra viktiga städer är Maribor och Kranj. Den lilla staden Ptuj också måste nämnas, som med rötter som går tillbaka till antiken, är Sloveniens äldsta.

De viktigaste turistmålen i Sloveniens huvudstad Ljubljana med sina vackra broar och imponerande medeltida slott. Annars har landet stora naturskyddsområden samt en mängd populära spa-center och spa. En av de traditionella kurorterna är Portoroz vid Adriatiska havet, som också bjuda in ändarna stränder.

Ljubljana Joze Pucnik internationella flygplats , som ligger 26 km norr om huvudstaden, är Sloveniens största flygplats.