Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Prestwick

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Prestwick genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Prestwick. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Prestwick guide

Biluthyrning Prestwick

Hyrbil Prestwick

Prestwick är en liten kuststad som ligger i sydvästra Skottland i schack Firth of Clyde, särskilt i regionen South Ayrshire.Staden ligger ca 50 km sydväst om Glasgow .

Omkring 3 miles söder om Prestwick är den större staden Ayr. De två städerna växer mer och mer tillsammans.

Staden är känd för sina golfbanor, särskilt “Prestwick Golf Club”. Detta grundades 1851, är Prestwick känd som födelseplatsen för “The Open Championship” – golfens äldsta mästerskap. Förutom den Golf Club, har staden två andra golfbanor.

En av stadens turistattraktioner är ruinerna av den gamla kyrkan St Nicholas från 1100, som ligger nära Prestwick Rail Station. Kyrkan är omgiven av en gammal kyrkogård.

Huvudgatan i Prestwick består av ett antal specialbutiker och trevliga restauranger och barer, och längs kusten finns en lång strandpromenad – där det också finns en utomhuspool.

Prestwick har också flera tennisbanor samt värd för en av de största bowling. På sommaren finns det goda badmöjligheter i Prestwick längs kusten – där du hittar stora milslånga stranden.

Strax utanför staden är Glasgow Prestwick International Airport .Denna flygplats används främst av lågprisflygbolag som Ryanair.