Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Glasgow

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Glasgow genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Glasgow. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Glasgow guide

Biluthyrning Glasgow

Hyrbil Glasgow

Glasgow ligger i södra centrala Skottland på båda sidor om floden Clyde, och är landets folkrikaste stad.Staden har 593.000 invånare (2010), medan huvudstadsregionen har en befolkning på 1,4 miljoner. Glasgow är med denna brittiska 3 största stad.

Glasgow är administrativt centrum i Lanarkshire och Skottlands viktigaste industriella och kommersiella centrum.Staden har en stor hamn med varv och växande tjänsten industrin – bank-, försäkrings-och turism. Glasgow är också en viktig pedagogisk och kulturella centrum och universitetet grundades 1451.

Glasgow har ett antal historiska byggnader – de flesta från 1800-talet – men St Mungo-katedralen är från 1200-talet och en stor turistattraktion.

Buchanan Street i stadens centrum är en av de viktigaste gatorna i Glasgow, och den största shoppinggatan. Gatan är populär bland gatumusikanter, och det finns de otaliga populära butiker, gallerior och varuhus.

Andra turistattraktioner i Glasgow inkluderar CCA – Centre for Contemporary Art, Hunterian Museum och konstgalleri – det konstutställning och skulpturpark, Glasgow Art Gallery and Museum – ett av Europas finaste konstsamlingar (perioden från 1400-talet till 1900-talet).

Staden har annars ett antal parker och rekreationsområden – inklusive Queens Park med fotboll Hamden Park Kelvingrove Park och en botanisk trädgård.

Glasgow International Airport ligger 11 miles väster om centrum, är landets näst mest trafikerade.

Staden har också en annan flygplats – Glasgow Prestwick Airport – där luften är sammansatt primärt av lågprisflygbolag. Denna flygplats ligger 36 miles sydväst om Glasgow.