Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Glasgow Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Glasgow Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Glasgow Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Glasgow Flygplats guide

Biluthyrning Glasgow Flygplats

Hyrbil Glasgow Flygplats

Glasgow International Airport (GLA) ligger 11 km väster om Glasgows centrum, och är Skottlands näst mest trafikerade flygplats efter Edinburgh Airport.

Flygplatsen öppnades 1966 och har en terminalbyggnad.

Glasgow Airport betjänar cirka 7 miljoner passagerare per år (2011), och är den viktigaste knutpunkten för flygbolaget Loganair och EasyJet.

Cirka 30 flygbolag har direktflyg från Glasgow flygplats till ett stort antal nationella, europeiska och nordafrikanska destinationer. Dessutom finns det några flygningar härifrån till Nordamerika och Karibien.

Anläggningarna på flygplatsen är mycket bra, med ett bra utbud av restauranger, kaféer, barer och butiker. Dessutom informationsdisken, lekrum, internet, post, bankomat, valutaväxling, ett affärscenter, ett bönerum, ett kapell och en relaxavdelning med massage.

Det finns också tre hotell på flygplatsen.

Transportmöjligheter från Glasgow flygplats till staden består av bussar eller taxi. Det finns också en järnvägsstation 3 km från flygplatsen, där du kan träna till centrum.

Om du vill hyra en bil i Glasgow, en serie kontor biluthyrning i ankomsthallen – inklusive Avis, Hertz, Europcar, National, Alamo och Budget.