Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Dundee

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Dundee genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Dundee. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Dundee guide

Biluthyrning Dundee

Hyrbil Dundee

Dundee är Skottlands 4. största stad har 142.000 invånare (2010).Staden ligger på östkusten av bukten “Firth of Tay”, som är en del av Nordsjön.

Stadens högsta punkt är “Dundee Law” – en fd vulkan – ligger 174 m

Dundee fick stadsrättigheter år 1889 och har varit känd som “City of Discovery” – på grund av flera vetenskapliga aktiviteter som har ägt rum här. Fartyget RRS Discovery – som användes för polarexpeditioner under perioden 1901 – 1904 byggdes här.

Dundee är en stor hamn och industristad och ett regionalt centrum för sysselsättning, utbildning och handel. Den har ett universitet, grundat 1881.

Några av de mest populära turistattraktioner inkluderar Jungfru Maria-Tower – ursprungligen från 1500-talet, Stadshuset från 1734, Art Gallery “Eduardo Alessandro Studios” och “McManus Galleries” – ligger i en byggnad från 1800-talet –   och har en stor samling av konst och artefakter av stadens historia.Det finns också ett arkeologiskt avdelning och en naturhistoria avdelning.

Dundee har också en vacker botanisk trädgård, och stadsparken “Camp Down Park” – där du också kan besöka en mini-zoo.

Mills Observatory är också värt ett besök. Observatoriet ligger på en kulle med utsikt över staden och är öppen för allmänheten. En turistattraktion för hela familjen är också den populärvetenskapliga-Renaissance Museum “Sensation Dundee” – med spännande, interaktiva utställningar.

Stadens flygplats – Dundee Airport – Ligger 4 miles väster om centrum.Den närmaste större internationella flygplats är Edinburgh Airport , som ligger 88 km sydväst om Dundee.