Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Dundee Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Dundee Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Dundee Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Dundee Flygplats guide

Biluthyrning Dundee Flygplats

Hyrbil Dundee Flygplats

Dundee Airport (DND) ligger på Skottlands östkust – ca 4 km väster om Dundee centrum.

Flygplatsen öppnades för reguljär trafik 1966 och tjänar ungefär. 70.000 passagerare per år. Dundee Airport har uppgraderats och expanderat under de senaste åren och har idag en kapacitet att betjäna 150.000 passagerare årligen (2012).

Dundee Airport har direktflyg till destinationer Belfast, Birmingham , London och Jersey och flygbolagen CityJet, Flybe och Ramsay World Travel fungerar här.

Dessutom har flygplatsen en chartertrafik under sommarmånaderna – inklusive till Amsterdam , Düsseldorf och Zürich .

Flygplatsen har en terminalbyggnad och offentliga inrättningar är mycket blygsamma. Det finns dock ett café på flygplatsen som också har en bar (alla rättigheter). Caféet säljer förutom mat och dryck, tidningar, tidskrifter OSG souvenirer.

Att ta sig från flygplatsen till Dundee centrum, används främst taxi. Taxi bör bokas i förväg, och enheten till centrum tar ca. 5 minuter. Många väljer att hyra en bil i Skottland och på Dundee Airport har flera kontor Biluthyrning – inklusive Avis, Alamo och Europcar.Om du bokar hyrbil i förväg för avresa till Dundee Airport, kommer bilen att vara redo när du kommer till flygplatsen.