Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Skottland

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Skottland genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Skottland. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Skottland guide

Biluthyrning Skottland

Hyrbil Skottland

Skottland ligger nordväst om Europa är en delvis självstyrande nation med 5,2 miljoner invånare (2011), som är en del av Förenade kungariket tillsammans med England, Wales och Nordirland .

Skottland gränsar England i söder av Atlanten i norr och väster till Nordsjön i öster och Irländska sjön i sydväst.Öar Hebriderna, Shetlandsöarna och Orkneyöarna hör också till Skottland.

Landet har en sjö-och tempererat klimat, med milda vintrar och relativt svala somrar.

Skottland har sin egen kulturella tradition, och är kanske mest känd för säckpipa musik, whisky produktion samt deras kostymer för män – kjolen-liknande kilt.

Huvudstaden i Skottland är Edinburgh , landets näst största stad (efter Glasgow), med cirka 486.000 invånare.Edinburgh ligger i sydöstra Skottland vid kusten, och anses vara en av Europas största finansiella centra. Staden är känd för att ha många bevarade historiska byggnader, och är också känd för sina många årliga festivaler.

Glasgow är Skottlands största stad, och har ca 593.000 invånare (2,5 miljoner i storstadsområdet). Staden är belägen 82 km väster om Edinburgh. Andra större städer i Skottland Dundee och Aberdeen .

Landets största flygplats är Edinburgh Airport , som ligger 10 km väster om huvudstaden.Annars   Glasgow International Airport är en av Skottlands mest trafikerade flygplatser.