Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Serbien

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Serbien genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Serbien. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Serbien guide

Biluthyrning Serbien

Hyrbil Serbien

Serbien är den största av de före detta jugoslaviska republikerna i sydöstra europeiska Balkan. Landet har en gemensam gräns med Bosnien-Hercegovina , Kroatien , Ungern , Bulgarien , Makedonien , Kosovo och Montenegro .Dess befolkning är cirka 7400 tusen (2010).

Serbiens huvudstad, Belgrad, och har cirka 1,6 miljoner invånare. Belgrad Centralt beläget i landet.Andra större städer är Novi Sad, Nis och Kragujevac.

Landskapet i Serbien domineras av slätter i norr och relativt höga bergen i söder. Donau rinner från Ryssland och i Serbien – och där den möter den mindre floden Sava – är huvudstad Belgrad.

Belgrad är en mycket vacker stad, och den har också många historiska och arkitektoniska monument – inklusive den gamla fästningen Kalemegdan. I staden Vojvodina – ligger i den norra delen av landet – det finns mycket välbevarade arkitektur från barocken.

Serbiens största flygplats är Belgrad Niklas Tesla internationella flygplats , som ligger strax utanför huvudstaden.En annan viktig internationell flygplats är Nis Konstantin den store flygplats.