Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Zürich

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Zürich genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Zürich. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Zürich guide

Biluthyrning Zürich

Hyrbil Zürich

Zürich ligger i centrala Schweiz och är med sina runt 390.000 invånare (2011) landets största stad.Den är huvudstad i kantonen Zürich, ligger 410 meter över havet – Zürichsjön och floden Limmat. Zürich är också Schweiz största kommersiella och finansiella centrum – med huvudkontor många internationella företag, banker och försäkringsbolag. Staden är också ett kulturellt centrum för den tyskspråkiga delen av Schweiz.

Zürich grundades av romarna, och de kallade det Turicum. På 1200-talet staden förvärvade ställning som ”Gratis National City” – och ökade sitt inflytande under hela medeltiden.

Old Town (Altstadt) ligger på båda sidor om floden Limmat. Den har en omisskännlig medeltida karaktär, med sina smala, pittoreska gator, intima torg och vackra broar och kyrkor. En av dessa kyrkor är Grossmünster (byggd mellan 1000-talet och 1200-talet), och på högra stranden. En annan är Fraumünster kyrka på vänstra stranden. Det byggdes ett sekel senare, har glasmålningar av den berömda Marc Chagall fönster. En tredje kyrka nämnas Wasserkirche från slutet av 1400-talet. Den innehåller också ett museum av reformatorn Ulrich Zwingli.

I modern Zürich finner vi kulturinstitutioner såsom opera, symfoni och teater – utöver Landesmuseum och Kunsthaus Zürich, båda är verkligen värt ett besök. Det kan nämnas att bland de konstverk i Zürich Kunsthaus finns flera målningar av Edvard Munch.

Zürich är också en bra shopping stad – men helst för dem med goda råd, priserna är generellt höga. Stadens mest exklusiva shoppinggata är ”Bahnhofstrasse”, där smycken och kläder butiker är nära.

Den närmaste flygplatsen är Zürich-Kloten Airport , som ligger 12 miles norr om centrum.