Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Schweiz

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Schweiz genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Schweiz. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Schweiz guide

Biluthyrning Schweiz

Hyrbil Schweiz

Schweiz ligger i Centraleuropa, och har 7600 tusen invånare (2010). Schweiz är ett kust och gränsar Tyskland i norr, Frankrike i väster, mot Italien i söder och mot Österrike och Liechtenstein i öster.

Schweiz är ett bergigt land och Alperna bergskedjan dominerar två tredjedelar av landytan – främst i södra och sydöstra. Det högsta berget i Schweiz, Dom, mätning 4545 m Landet är känt för sin typiska alpin by – som är populära skidorter.

Schweiz är ett mångkulturellt samhälle, och landets officiella språk är tyska, franska och italienska. Klimat-vis är en kontinental typ av väder i de norra delarna av landet och en mer polär klimat i de högsta delarna av Alperna. Den södra delen av landet har ett Medelhavsklimat som dominerar.

Som ni vet är Schweiz ett av världens rikaste länder, och turismen är den viktigaste inkomstkällan. På grund av sitt centrala läge i Europa och dess vackra landskap, är Schweiz en populär destination året runt.

Trots att Bern är huvudstad i Schweiz, Zürich som är landets största stad och viktigaste kulturella centrum.Zürich (372.000 invånare) ligger norra delen av landet, som är hem till en sådan Nationalmuseum, operahuset och de internationella finansiella banker. Något utanför Zürich är den berömda skidorter i St Moritz och Davis.

Huvudstaden Bern har 131.000 invånare (2010), och är den 4: e största stad efter Zürich, Genève och Basel. Bern har bevarat sin medeltida struktur och stadens historiska centrum ligger UNESCO: s världsarvslista.

Den huvudsakliga flygplatsen i Schweiz Zürich Airport , och landets näst största flygplats är Genève internationella flygplats .