Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Ryssland

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Ryssland genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Ryssland. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Ryssland guide

Biluthyrning Ryssland

Hyrbil Ryssland

Ryssland är delvis i Europa och delvis i Asien – och med sin cirka 17 miljoner km ² världens största land. Också när det gäller befolkningen är bland de storheter. Hela 142 miljoner människor bor i detta väldiga land. Ryssland har en gemensam gräns med   Norge , Finland , Estland , Lettland , Vitryssland, Ukraina , Georgien, Azerbajdzjan, Kazakstan, Folkrepubliken Kina , Mongoliet, Nordkorea, Litauen och Polen .

Rysslands huvudstad, Moskva , som ligger centralt i den europeiska delen.Med en befolkning på 10,5 miljoner, det är en av världens mest folkrika städer. Ryssland har mer än ett dussin miljoner städer – varav de största är St Petersburg och Novosibirsk.

De västra delarna av Ryssland dominerar både när det gäller befolkning och ekonomi. Området präglas av böljande lågland, medan områden öster om Uralbergen – Sibirien finns en hel del – mycket tunnare befolkade och med starka inslag av stäpp, tundra och öken skog (taiga).Det finns många stora floder som går genom Ryssland. Den längsta i den europeiska delen är Volga och Don, medan Ob, Jenisej och Lena är bland de viktigaste i den asiatiska delen.

I de större ryska städer, särskilt Moskva och St Petersburg, har det traditionellt varit en levande kulturliv, särskilt i konsten som teater, balett och opera – och så är det fortfarande. Även cirkus är en viktig del av den ryska traditionell kultur. En upplevelse av en mycket speciell, nästan mytisk, konst som lockar många turister uppmärksamhet, en resa med Transsibiriska järnvägen (öppnas i 1905) från Moskva, genom Sibirien till Vladivostok. Resan tar nio dagar.

Rysslands tre största flygplatser belägna i Moskva .Av dessa Domodedovo International Airport   det yttersta.Annars också Pulkovo Airport i St Petersburg en av landets mest trafikerade.