Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Rumänien

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Rumänien genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Rumänien. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Rumänien guide

Biluthyrning Rumänien

Hyrbil Rumänien

Rumänien är en republik, med 22,2 miljoner invånare (2010), som ligger i den sydöstra delen av Europa – särskilt Svarta havet.Landet har en gemensam gräns med Moldavien, Ukraina , Ungern , Serbien och Bulgarien .Huvudstaden i Rumänien är   Bukarest , som har cirka 2 miljoner invånare (2010).

Andra större städer i Rumänien Iasi (322.000 invånare), Cluj-Napoca (318.000 invånare), Timosoara (317.700 invånare), Constanta (310.000 invånare) och Craiova (303 000 invånare).

Rumänien är ett stort land med många berg och har därför ett varierat klimat. Centralt beläget i södra delen av Karpaterna – eller transsilvanske Alperna – som det kallas. Annars är landet relativt kuperad, med en blandning av kullar och slätter.

Det återstår ett antal kulturlämningar från antika grekiska bykolonier, vilket är spännande attraktioner för turister som är intresserade av historia. Spelen var de populäraste attraktionerna i huvudstaden Bukarest, till exempel förre diktatorn Nicolae Ceausescu gigantomane parlamentet Palace. Även Svarta havets kust och erbjuder lockande stränder och lyx, inklusive i staden Mangalia, som har en distinkt grekisk utseende.

Den största flygplatsen i Rumäniens Henri Coanda International Airport , som ligger 16 km norr om centrum i Bukarest .