Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Portugal

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Portugal genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Portugal. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Portugal guide

Biluthyrning Portugal

Hyrbil Portugal

Portugal är på den iberiska halvön i sydvästra Europa och gränsar i norr och öster till Spanien .Landets kust i väster och söder om Atlanten. Portugal har ca 10,7 miljoner invånare (2010).

Huvudstaden Lissabon ligger sydväst om landet och har 475.000 invånare. Lissabon ligger vackert på norra stranden av floden Tejo – ca 15 km från Atlanten.

Andra större städer i Portugal är Porto (235 000 invånare) och Amadora (182 000 invånare).

Naturen i Portugal är varierat, och floden Tejo – som delar in landet i två – markerar en skillnad mellan norra Portugals bergslandskap och södra Portugal slätter. Långt söderut resor landskapet igen om några höga åsar, innan det faller igen i Portugal sydligaste region – Algarve. Utöver det portugisiska fastlandet land även den vulkaniska öarna Azorerna och Madeira i Atlanten.

Portugal är ett välbesökt semestermål. Många människor vill uppleva kultur Lissabon, som också är känd för sina många museer och deras spännande historiska byggnader med kloster och fästningar. De mest populära turistmål finner något annat på Algarvekusten och ön Madeira.

Portugals största flygplats, Lissabons internationella flygplats , som ligger precis intill huvudstaden.Annars Faro flygplats i Algarve och Madeira International Airport i FunchalMadeira större flygplatser för många charterbolag.