Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Polen

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Polen genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Polen. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Polen guide

Biluthyrning Polen

Hyrbil Polen

Polen ligger i nordöstra Europa på Östersjöns södra strand. Det gränsar till Tyskland, Tjeckien , Slovakien , Ukraina , Vitryssland , Ryssland och Litauen .Befolkningen uppskattas till 38.200 tusen (2010), varav 1,7 miljoner invånare i huvudstaden Warszawa .

Andra större städer i Polen, Kraków (756.600 invånare), Lodz 753 000 invånare), Wroclaw (633 000 invånare), Poznań (561 000 invånare) och Gdansk (456.000 invånare).

Stora delar av Polen ligger i den nordeuropeiska lavsletten, som sträcker sig från Uralbergen öster om Nederländerna i väster.I söder finner vi dock bergiga Sudeterna och Karpaterna, där de högsta topparna sträcker sig i ett par tusen meters höjd. Den drygt 1000 km lång flod Wisła rinner genom landet, och har traditionellt varit den ”livsnerv” av kapitalet Warszawa .

Huvudstaden är en av de mest populära turistmålen i Polen. Detta är en traditionell kultur med flera museer, konserthus och gallerier. Det är också ett pulserande nattliv och shopping stad. Arkitektoniskt är det också intressant, och hela den gamla staden är anledningen UNESCO.

Polens största och viktigaste flygplats är Warsaw Frederic Chopin International Airport , som ligger 10 km söder om centrum av huvudstaden.Annan flygplats med tung trafik är Gdansk Lech Walesa Airport .