Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Peru

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Peru genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Peru. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Peru guide

Biluthyrning Peru

Hyrbil Peru

Peru är ett land som ligger på den västra sidan av Sydamerika till Stilla havet. Peru gränsar Ecuador och Colombia i norr, Brasilien och Bolivia i öster och Chile i söder.Befolkningen är 30   135.875 (2012) invånare.Liksom de flesta länder i Sydamerika är det officiella språket i spanska. Huvudstaden är Lima och Inka imperiet hade sin kärnområde i dagens Peru.

Peru är ett mångsidigt och spännande länder att besöka. Landet har en stor arkeologiska arv från förkolumbianska kulturer, särskilt från Inka imperiet, och många av dem UNESCO: s världsarvslista. Det är mest kända attraktion är Machu Picchu, känd som den förlorade staden Inkornas, som är en förkolumbianska inkastaden 2200 m i bergen i Urubambadalen. Machu Picchu i listan över världens nya underverk buljong.

Peru har ett stort kök, där en av specialiteterna är ceviche. Det har också vacker natur sträcker sig från kusten till de majestätiska Anderna som löper genom landet från nordväst till sydost. I öster Amazonas regnskog.

Spanjorerna erövrade Peru 1531-33 och etablerat en Vicekungadömet som ingår de flesta av sina sydamerikanska kolonier. Peru förklarades en självständig republik 1821.

Huvudstaden Lima är porten till landet. Den historiska stadskärnan med vackra koloniala byggnader har förklarats världsarv. Det finns museer, några förspanska arkeologiska platser som Caral, och ett brett utbud av kultur och rika traditioner.

Cuzco var den största staden och huvudstad i Inkariket, är ett mycket populärt resmål.

Ett annat måste är Titicacasjön är den högsta farbara sjö i världen 3812 meter

Inom den närmaste Chiclayo görs spektakulära arkeologiska fynd från tiden före Inka som Herren Sipan i Huaca Rajada och pyramiderna i Tucume.

Staden Arequipa, Colca Valley är känd som ”White City” för sin vackra koloniala arkitektur, kyrkor och kloster byggdes i vit sten som är unikt för regionen.

Jorge Chavez internationella flygplats ligger 14 km från centrala Lima .

Destinasjoner