Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Wien

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Wien genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Wien. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Wien guide

Biluthyrning Wien

Hyrbil Wien

Wien är huvudstad i Österrike , ligger på floden Donau i nordost.Staden har 1,7 miljoner invånare (2011).

Wien är den kulturella och ekonomiska centrum och en viktig industri och vetenskap. Stadens universitet grundades 1365. Wien är också en stor knutpunkt och har stor turism.

Wien är känd för att vara en av de viktigaste centra för klassisk musik. Det finns museer för kända kompositörer och musiker som Haydn, Mozart, Beethoven, Shubert och Strauss – som alla har levt under längre eller kortare perioder av sitt liv i Wien. Staden är också känd för sin årliga musik och festivaler teater.

Den historiska centrum av Wien är en UNESCO: s världsarvslista – och det finns många vackra kyrkor och kloster. Stephans Cathedral (byggdes under perioden 1304 till 1511) är en populär turistattraktion här – med dess karaktäristiska 136,7 meter höga tornet.

Andra sevärdheter i Wien inkluderar Slottet ”Belvedere” från 1700-talet, ”Vienna Staatsoper” – den huvudsakliga operahuset i staden 1869, den gotiska kyrkan ”Ruprechtkirche” från 1200-talet, The Natural History Museum – med geologiska och botaniska samlingar och Art History Museum – där bl. en kan se arbetet av Rembrandt och Rubens.

Staden har också en teater museum, ett museum som ägnas åt psykologen Sigmund Freud och ett zoo.

Något sydväst om centrum Palace ”Schönbrunn” från 1695, som är en stor turistattraktion. Palatset var en gång en imperialistisk jaktstuga och sommarresidens, men är nu museum. Det finns också en stor park byggd i fransk stil 1706. Schonbrunn är en UNESCO: s världsarvslista.

Wiens internationella flygplats ligger 20 miles sydost om centrum.