Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Österrike

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Österrike genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Österrike. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Österrike guide

Biluthyrning Österrike

Hyrbil Österrike

Österrike ligger i Centraleuropa, är en federal stat bestående av nio stater med egen förvaltning. Befolkningen i Österrike är cirka 8300 tusen (2010) – varav 1,7 miljoner invånare i huvudstaden Wien .

Andra större städer i Österrike Graz , Linz , Salzburg och Innsbruck .

Österrike är omgiven av ett antal grannländer – och gränsar i väster av Liechtenstein och Schweiz i söder till Italien och Slovenien i öster till Ungern och Slovakien och i norr till Tyskland och Tjeckien .Landets officiella språk är tyska, men dialekter kan vara svårt att förstå för turister, även om de talar standard tyska.

Landskapet i Österrike domineras av berg, omfattar Alperna och de västra och södra delarna av landet. Den når de högsta topparna på den österrikiska sidan upp till ca 3800 m

Österrike är känt som ett land med många viktiga bidrag till europeisk kulturhistoria – särskilt i klassisk musik. Kända kompositörer som Wolfgang Amadeus Mozart, Franz Schubert, Gustav Mahler och Johann Strauss var alla österrikare. Även Ludwig van Beethoven levde många år i Österrike. Wien har mycket att erbjuda inom konst och kultur. Samma Salzburg .

Annars är Österrike också ett populärt ski land – och alpin Innsbruck har varit ett paradis för skidåkare sedan vinter-OS hölls där 1964.

Österrikes största flygplats är Wiens internationella flygplats , som ligger ca. 18 km från stadens centrum.Landets näst största flygplats Salzburgs flygplats – WA Mozart .