Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Nya Zealand

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Nya Zealand genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Nya Zealand. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Nya Zealand guide

Biluthyrning Nya Zealand

Hyrbil Nya Zealand

Nya Zeeland är ett land i Oceanien, särskilt i sydvästra Stilla havet. Befolkningen är omkring 4,3 miljoner (2010). Landet består av Nordön och Sydön och några mindre öar. Två tredjedelar av Nya Zeelands befolkning bor i Nordön och den tredje i södra Island. Huvudstaden är Wellington (387   000 invånare), som ligger i södra delen av Nordön.Nya Zeelands ursprungsbefolkning, Maori, som kallas land Aotearoa, som översätts till ”The Long White Cloud Land.”

Landets största stad är Auckland på Nordön, som med förorter har en befolkning på cirka 1,2 miljoner.Den största staden på Sydön är Christ Church med 350.000 invånare.

Landskapet i Nya Zeeland är mycket varierande. Du kan hitta allt från höga berg med evig snö till vulkaner, gejsrar och regnskog. Även långa sandstränder, kan landet erbjuda. Således turister av alla slag finner intressanta destinationer.

Segling är en nationell sport i Nya Zeeland, och det lockar segling entusiaster fre världen år. Annars huvudstaden Wellington känd för sina många festivaler och kulturevenemang.

Nya Zeelands största flygplats är Auckland International Airport , som ligger 20 miles söder om centrum.Den största flygplatsen på ön är Christchurch International Airport.