Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Vadsø

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Vadsø genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Vadsø. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Vadsø guide

Biluthyrning Vadsø

Hyrbil Vadsø

Vadsø är en stad och en kommun i östra Finnmark. Kommunen har en 6174 (2012) invånare, varav de flesta bor i Vadsø som har 5066 invånare. På grund av betydande invandring från Finland är Vadsø känd som “vem huvudstad.”

Kommunen ligger längs Varangerfjorden där det finns flera små byar omgivna av den hårda arktiska miljön. Den största bebodda byn är Vestre Jakobselv där en stor del av befolkningen har finska rötter. Populära turistattraktioner i vintern snowshoeing långt på platån av isfiske, skotersafari och hundspann under norrskenet.

På grund av den finländska befolkningen är mycket vanligt med bastu i Vadsø boende. Andra aktiviteter inkluderar djuphavsfiske, dykning och kajakpaddling. Under de senaste åren, Vadsø blivit en populär plats för dem som deltar i kiteboarding. Vadsø har många spännande restauranger och en mängd olika boende.

Varje år i oktober organiserade krabba festival, en matfestival tillägnad den store krabba och speciellt gastronomiska upplevelser i relation till den. Varanger Festival är en blues och jazz festival som hålls varje år i början av augusti.

Den närmaste flygplatsen är Vadsø Airport som ligger cirka tre kilometer öster om Vadsø.