Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Trondheim

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Trondheim genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Trondheim. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Trondheim guide

Biluthyrning Trondheim

Hyrbil Trondheim

Trondheim ligger i centrala Norge, och är 3 största stad med 176.000 invånare (2012). Staden ligger där Nidelva strömmar in i Trondheimsfjorden, och är administrativt centrum i södra Trøndelag länet. Ön Munkholmen hör också till staden.

Trondheim är ett universitet, och är också en viktig handelsplats och knutpunkt för Central Norge.

Trondheim grundades 997 av Viking kung Olav Tryggvason, och torget i centrum är en staty av honom, som står på en hög piedestal.

Stadens största turistattraktion är katedralen (Nidarosdomen), som inleddes på 1100-talet. Detta är Norges nationella helgedom och en av de största medeltida byggnader.

Andra viktiga turistattraktioner i Trondheim inkluderar The Old Town Bridge från 1862, Our Lady kyrka från 1200-talet, ärkebiskopen palats från 1100-talet, Museum of Art, Folk Museum, Museum of Applied Arts – stor samling av konsthantverk och design, science center – med populärvetenskapliga utställningar och Planetarium och Science Museum – med sin arkeologiska, historiska och vetenskap utställningar.

Tyholttårnet i Trondheim är också värt ett besök. Detta är en 124-meter höga tv-tornet, där besökare kan få upp till en utsiktsplattform som ligger 70 meter över marken. Härifrån får du en fantastisk utsikt över staden och regionen. Det finns också en roterande restaurang i tornet.

Stadens internationella flygplats – Trondheim Airport – flygplatsen ligger 32 miles öster om centrum.