Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Svolvær

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Svolvær genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Svolvær. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Svolvær guide

Biluthyrning Svolvær

Hyrbil Svolvær

Svolvaer en stad och administrativt centrum i kommunen i Nordland Nordland. Det ligger på Lofoten på den sydöstra sidan av Austvågøy ut över fjorden. Svolvaer stad har 4230 invånare (2012). Tillsammans Svolvær och Kabelvåg ligger 3 mil söder, en ungefär kontinuerlig reglering av cirka 6000 invånare.

Lofoten fisket har traditionellt legat till grund för Svolvær existens. Svolvaer är idag Lofoten största fiskeläge med en mångsidig fiskerinäring och också den viktigaste kommersiella centrum i Lofoten.

Svolvaer är ett viktigt kommunikationscenter med kung Olav väg (E 10) och har en stor hamn med kust av gods rutter och lokala båtar och uttrycka Vesterålen, Narvik och Bodö .Platsen s och anhalten för Hurtigruten Bergen – Kirkenes.

Svolvaer är en bra bas för att uppleva den episka natur Lofoten med stränder, hav och berg. Men Svolvær och Kabelvåg erbjuder också utmärkta kulturella och konstnärliga möjligheter och lockar många konstnärer. Vid Coastal Voyage kaj torget är Lofoten Kultur som har ett komplett program med konserter och föreställningar under hela året. I Kabelvåg är Nordland Konst och Film School och flera gallerier och museer. North norske konstnären Centre ligger i Svolvaer. Sångare och låtskrivare Kari och Lars Bremnes kommer från staden.

Svolvaer flygplats ligger Helle, ca. 6 km öster om Svolvaer.