Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Stathelle

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Stathelle genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Stathelle. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Stathelle guide

Biluthyrning Stathelle

Hyrbil Stathelle

Stathelle är en liten stad som ligger i kommunen Bamble i Telemark. Det ligger cirka 160 km söder om Oslo , som ligger mellan Langesund och Porsgrunn   vid E18.Staden har ca. 6336 (2008) invånare

Stathelle är nära till många vackra naturområden, både inre och längs kusten. Skärgård i staden och närliggande städer Langesund och Kragerø är särskilt populär på sommaren för dem som tycker segling och simning.

Från Langesund ca. 7 km söder om Stathelle ta en färja till Hirtshals. I Langesund ett besök Bamble kustnära museum inrymt i ett skjul vid ljudet Langesund. Coastal Museum innehåller utställningar om ämnen från Bamble maritima historia. Langesund bad är ett traditionellt strandnära hotell rik på historia, medan på Quality Resort & Hotel skärgård är en ny strand park med pooler och rutschkanor.

Stathelle har ett historiskt centrum med träbyggnader från 1830-talet, och det är en trevlig upplevelse att gå runt på gatorna. Jag Main Road Strand Road, det finns många butiker. Downtown är också Brotorvet köpcentrum som har 85 olika butiker och matställen.

55 km nordost Stathelle är den närmaste större flygplats är Sandefjords flygplats Torp .