Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Ski

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Ski genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Ski. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Ski guide

Biluthyrning Ski

Hyrbil Ski

Skidåkning är en stad och kommun som ligger i långt sydvästra Akershus län cirka 30 miles söder om Oslo .Staden har 13   619 (2011) invånare.Det är en av de yngsta städerna som blev en stad i 2004. Kommunen gränsar Oslo i norr, Oppegård / som i väst, Hobøl sydöst och Enebakk öster.

Skidåkning präglas av nära Oslo och en stor del av befolkningen pendlar till huvudstaden. Sevärt Skidåkning är Waldemarhøy byggd – och kulturella och Ski medeltida kyrka med anor från 1100-talet.

Skidåkning är vad man kan kalla ett stopp, och ett viktigt nav i Osloområdet. Här Østfold järnvägen yttre och inre linje.

Ski Storsenter är den första multi-center i Norge och en av de största köpcentrum med hotell, biografer, ett stort utbud av restauranger och butiker, bowlinggall mm.

Daisy, de största nöjesparker, som ligger 7 km nordväst om skidanläggningen. Daisy är en stor nöjespark, bland andra funktioner eventyrsti, Badplats, ett bra urval av olika turer och slingor och många andra attraktioner.

Europeiska vägar E6 och E18 går genom kommunen. Ski flygplats ligger strax utanför stadens centrum men är inte öppna för allmän trafik.

Den närmaste flygplatsen är Oslos flygplats Gardermoen ligger 70 km nordost om Ski.