Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Oslo Flygplats

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Oslo Flygplats genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Oslo Flygplats. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Oslo Flygplats guide

Biluthyrning Oslo Flygplats

Hyrbil Oslo Flygplats

Oslos flygplats, Gardermoen (OSL) är den största internationella flygplatsen. Det ligger i Akershus län – särskilt nära Jessheim i Ullensaker kommun – 48 km norr om Oslos centrum.

Flygplatsen består av en terminal med två vingar: en för inrikes trafik och en för internationell trafik. Årlig drift runt 20 miljoner passagerare.

Flygplats området var ursprungligen ett infanteri borrar för kavalleri. Enligt 2 Världen i den tyska Wehrmacht militär flygplats med hangarer och två landningsbanor där. Efter kriget blev det en bas för det kungliga norska flygvapnet.

I slutet av 1980 började charterflyg och några långa vägar att gå till Gardemoen för att lindra den tidigare Oslo Airport Fornebu, som hade kapacitetsproblem, och på grund av sitt läge inte kan utökas. Omyggingen Gardermoen började på 13 Augusti 1993. Den nya flygplatsen invigdes den 8 Oktober 1998, och från samma punkt, stängt Fornebu. Oslo Gardermoen Airport har idag reguljära flygningar till 153 destinationer i Europa och i världen.

De offentliga lokaler på flygplatsen är mycket bra. Det finns ett bra utbud av butiker och nio restauranger, som tillsammans täcker de flesta behov. Det finns också tillgång till post-och banktjänster, och kostnadsfri trådlös Internetanslutning och konferensrum.

För att komma från Oslos flygplats till centrum, finns det flera möjligheter. Det mest effektiva är att använda Airport Express, som är en höghastighetståg, som avgår varje 20 minut. Resan tar ca. 20 minuter. Annars kan man välja mellan Airbus vanlig buss eller taxi.

Om du vill hyra en bil på flygplatsen, är det lämpligt att veta att flera av de stora internationella biluthyrningsfirmor representerade – inklusive Avis, Budget, Europcar, Hertz, Holiday Autos och Sixt.

Det finns två hotell på flygplatsen, Radisson Blu Hotel och Park Inn Oslo Airport – och annars ett dussin hotell i området.