Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Narvik

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Narvik genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Narvik. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Narvik guide

Biluthyrning Narvik

Hyrbil Narvik

Narvik är en stad och kommun i Ofotfjorden i Nordland fylke. Hem till 14 035 (2012) invånare i staden.

Staden växte upp kring hamnen för transport av järnmalm från Kiruna i Sverige när en brittisk-svenska bolaget i slutet av 1800-talet började bygga Ofotbanen som nu bär malm från Kiruna.Jag kallas första staden Victoria Harbour.

Narvik drabbats hårt under 2: a Världskriget. På grund av järnmalm från Sverige Narvik var strategiskt viktigt för både tyskarna och de allierade. 9. april 1940, var Narvik ett av de viktigaste målen för den tyska invasionen. Curb fartyg ” Norge ”och” Eidsvold ”sänktes och staden ockuperades av tyska trupper.På War Memorial Museum i staden kan läsa mer om den dramatiska invasionen under kriget. En annan attraktion är Polar Zoo, som ligger 6,5 km utanför Narvik och världens nordligaste djurpark.

Narvik är den nordligaste stationen på den västeuropeiska järnvägsnätet. Ofotbanen samband med det svenska järnvägsnätet som är förbunden med den finska och ryska.

Alpin plats Fagernesfjellet ligger vackert beläget på Ofotfjorden. Det finns en linbana upp till 1.000 meter höga berg hela året.

Den regionala flygplatsen Framnes ligger 2 km från centrum. Det är 75 km till Harstad / Narvik Evenes .