Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Namsos

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Namsos genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Namsos. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Namsos guide

Biluthyrning Namsos

Hyrbil Namsos

Namsos är en stad som ligger i Nord-Trøndelag länet. Staden ligger i toppen av Namsenfjord där lax Namsen har sitt utlopp och därför stadens namn ”Blackheads oss.” Den lever i staden 9554 invånare (2012). Mycket av Namsos bombades i april 1940 när tyskarna invaderade Norge under 2 Världskriget.

Staden, som grundades 1845, växte som export hamn för timmer och virke. Platsen är mycket väl lämpad för virke industrin eftersom kustnära tillgång Namsenfjord och träig Namdalen. A / S Van Severen & Co var det centrala affärsdistriktet i dag en stor del av denna berättelse upplevs i norsk Sågverk Museum. Namsos kultur har också hem Fylkesgalleriet.

I dagens livsmedelsindustri Namsos mycket viktigt.

Rock City är en nationell resurs för pop-och rockmusik i staden. Namsos är en stad som har producerat några bra musiker Trønder-rock far, Aage Aleksandersen, Stein Ingebrigtsen och DDE grupp som beskrev Namsos i den berömda låten ”Vinsjan på kajen.”

Namsos flygplats är ca. 4 km från Namsos. Det är ca 100 km till Trondheim Værnes flygplats .