Jämför priser från mer än 1500 biluthyrningsleverantörer på fler än
60 000 destinationer

billeie3

Garanterat låga priser på hyrbilar

Vi jämför fler än 1500 biluthyrningsfirmor vilket säkerställer låga priser

Inga dolda kostnader eller avgifter

När du bokar genom oss kommer det inte bli några kreditkortsavgifter eller dolda kostnader

Kundservice 24/7

Vår kundservice är alltid igång, vi stänger aldrig

Obegränsade mil och försäkring

Vid bokning genom oss kommer försäkring och obegränsade mil alltid vara inkluderade

Hyrbil Leknes

Hitta det bästa priset på biluthyrning i Leknes genom att använda formuläret till vänster. Biluthyrning24.se jämför priser från flera olika företag samtigt och hittar det bästa priset på er hyrbil i Leknes. När ni beställer genom oss så är det inga dolda avgifter eller kreditkorts kostnader.

Leknes guide

Biluthyrning Leknes

Hyrbil Leknes

Leknes är en stad och administrativt centrum i kommunen i Nordland Vestvågøy. Staden blev en stad i 2002, och är en av två städer i Lofoten med Svolvaer .Leknes har 2750 invånare (2012).

I Lofoten hall arrangerade konserter året runt, med både norska och utländska konstnärer. Årliga evenemang i Leknes Lofoten Messa sommar och Lofoten Country Festival Høstvekka höst. På Fygle, strax utanför Leknes, på landsbygden museet Vestvågøy Museum.

Leknes fungerar som kommersiella centrum för Western Lofoten. Här Lofotsenteret är en av Norges största köpcentrum. Lofotprodukt AS producera fiskfoder är en kärnverksamhet. Leknes är också en stor kryssningshamn.

Leknes är omgiven av den fantastiska naturliga underverk Lofoten är världsberömd. Lofoten erbjuder även utmärkt fiske och natur Sevärdheter, valskådning och pittoreska fiskelägen. Om en vistelse på ett av de många fäbodar präglar Lofoten måste resa ut ur Leknes.

Leknes Airport är en av de mest trafikerade flygplatserna i STOL-land flyg till Bodø , Rost och Svolvaer .Harstad / Narvik flygplats Evenes ligger ca 70 km längre norrut.